Uw elektricien in Antwerpen!. Neem vrijblijvend contact op voor al uw elektriciteitswerken in regio Antwerpen. Snelle reactie

Herkeuring woning

01/02 tot 28/02 JO mobiel

Belgaelectric maakt uw elektrische installatie keuringsklaar.

Wij zorgen ervoor dat ze volledig conform is aan de wettelijke bepalingen.

De aarding is in feite een verzamelnaam voor verschillende onderdelen: de aardingspen en de aardingsonderbreker (aansluiting van de equipotentiaalverbinding, de aardingslus en de aarding uit de schakelkast).

Belgaelectric zorgt ervoor dat alle onderdelen en verbindingen conform zijn aan de wettelijke vereisten.

Onze garantie?

De aardingskeuring verloopt zonder problemen. U woont absoluut veilig en beschermd tegen blikseminslagen. Door de aarding worden de onder spanning staande delen van een toestel die door een gebruiker aangeraakt kunnen worden op aardpotentiaal gebracht.

De weerstand van de aarding mag niet hoger zijn dan 30 Ohm. De aardleiding is een aparte kring ; de draden hebben verplicht een groengele kleur.

De keuring van de elektrische schema’s is noodzakelijk. Een elektrische installatie maken, is niet bepaald eenvoudig. Er komt heel wat bij kijken. Daarom zijn er verschillende soorten schema's die iedereen, vooral elektrotechnici, gebruiken. Soorten elektrische schema’s zijn bijvoorbeeld een aansluitschema, een blokschema, een grondschema of een installatieschema. De keuring van de elektrische schema’s in uw woning is noodzakelijk om uw veiligheid te garanderen. De keuring van de elektrische schema’s verloopt perfect.

Belgaelectric garandeert u een perfect werkende elektrische installatie.

Zo bent u er zeker van dat ook de keuring van de elektrische schema’s door een erkend organisme perfect verloopt.

Partners

BTV Control is een officieel erkend keuringsorganisme voor het afleveren van certificaten voor elektriciteitsinstallaties.

Keuring van uw installatie zorgt niet enkel voor zekerheid van vakmanschap na uitvoering, maar voorziet u ook van de nodige provisie naar brandverzekering & veiligheid.

Wenst u meer informatie over BTV control? Bezoek via deze link de website

Offerte aanvragen

Bel ons

 0491 14 61 79