Elektriciteitsinstallatie bij renovatie

Belgaelectric heeft zich gespecialiseerd in het aanpassen en renoveren van elektrische installaties.

Wat is een elektriciteitsattest?

Bij verkoop van een woning of bij het verzwaren van een netaansluiting is een elektriciteitsattest verplicht. De keuring geeft aan in welke staat de elektrische installatie zich bevindt.

Het elektriciteitsattest wordt afgeleverd na keuring. De installatie moet immers voldoen aan de AREI-voorschriften.

Service & onderhoud van elektrische installaties

Controle en onderhoud van elektrische installaties is van groot belang. Of het nu gaat om de elektrische installatie bij u thuis in kantoor,  of overheidsgebouw. Slecht of geen onderhoud kan zelfs leiden tot gevaarlijke situaties. Om storingen te voorkomen is preventief onderhoud een must. Laat uw elektrische installaties regelmatig controleren en onderhouden door onze elektriciens..

  • Service & onderhoud van elektrotechniek.
  • Service & onderhoud van datanetwerken.
  • Service & onderhoud van camerabewaking.
Learn more Offerte aanvragen

Depannage – dringende interventies

Bel ons: 03 808 62 19  of 049 114 61 79

Keuringsklaar maken. Keuring van uw elektrische installatie gepland?

Belgaelectric maakt uw elektrische installatie keuringsklaar. Wij zorgen ervoor dat ze volledig conform is aan de wettelijke bepalingen.

 De aarding is in feite een verzamelnaam voor verschillende onderdelen: de aardingspen en de aardingsonderbreker (aansluiting van de equipotentiaalverbinding, de aardingslus en de aarding uit de schakelkast). Belgaelectric zorgt ervoor dat alle onderdelen en verbindingen conform zijn aan de wettelijke vereisten.

 Onze garantie?

 De aardingskeuring verloopt zonder problemen. U woont absoluut veilig en beschermd tegen blikseminslagen. Door de aarding worden de onder spanning staande delen van een toestel die door een gebruiker aangeraakt kunnen worden op aardpotentiaal gebracht. De weerstand van de aarding mag niet hoger zijn dan 30 Ohm. De aardleiding is een aparte kring ; de draden hebben verplicht een groengele kleur. De keuring van de elektrische schema’s is noodzakelijk. Een elektrische installatie maken, is niet bepaald eenvoudig. Er komt heel wat bij kijken. Daarom zijn er verschillende soorten schema's die iedereen, vooral elektrotechnici, gebruiken. Soorten elektrische schema’s zijn bijvoorbeeld een aansluitschema, een blokschema, een grondschema of een installatieschema.

 De keuring van de elektrische schema’s in uw woning is noodzakelijk om uw veiligheid te garanderen. De keuring van de elektrische schema’s verloopt perfect. Belgaelectric garandeert u een perfect werkende elektrische installatie.

 Zo bent u er zeker van dat ook de keuring van de elektrische schema’s door een erkend organisme perfect verloopt.

 PARTNERS

ONZE SAMENWERKING MET 

BTV Control is een officieel erkend keuringsorganisme voor het afleveren van certificaten voor elektriciteitsinstallaties. Keuring van uw installatie zorgt niet enkel voor zekerheid van vakmanschap na uitvoering, maar voorziet u ook van de nodige provisie naar brandverzekering & veiligheid.

 Wenst u meer informatie over BTV control? Bezoek via deze link de website!

Contacteer ons voor een offerte

Contact info

+32 (0) 3 808 62 19 (ma. - za. 08:00 tot 20:00)

+32 (0) 49 114 61 79 (ma. - za. 9:30 tot 17:00)

+32 (0) 49 114 61 79 (English speaking)

 offerte aanvragen

BTW nummer BE0841.991.474

openingsuren

Kantoor

Adres: Raafstraat 11 - 2018 Antwerpen - Belgie

maandag - vrijdag: 8-18u

zaterdag: gesloten

zondag: gesloten

offerte aanvragen

Our Customers